Slamsugning i Vejle

Få professionel slamsugning

Er din kloak, brønd eller afløb stoppet?

Så kan vi hjælpe dig! Vi sørger for at sende en slamsuger ud til dig hurtigst muligt, for at hjælpe dig med effektivt service til fordelagtige priser. 

Hos Trekantens Kloak & Industri har vi mange års erfaring indenfor blandt andet slamsugning og kloakservice for både private, erhverv og kommuner.  

Vi er professionelle fagfolk indenfor branchen, og vi vægter altid grundigt og korrekt udført arbejde, samt den bedste service, hvor deadlines og aftaler altid bliver overholdt. 

Vi kan klare enhver opgave 

Slamsugning er ikke altid nødvendig i forbindelse med spuling af en tilstoppet kloak. Men ofte kan det være nødvendigt at suge først for at kunne se, hvad man laver.

Også fremmedlegemer - for eksempel i form af grus og sten i kloakken - vil ofte kun kunne fjernes ved hjælp af slamsugning i kombination med spuling.

Trekantens Kloak & Industri biler er kombinerede spuler/slamsugervogne, så vi kan klare enhver opgave - og vi har naturligvis altid bilerne pakket med en komplet værktøjskasse, så vi ikke står og mangler noget.

Er der behov for en TV-undersøgelse, vil opgaven som regel kunne klares med det samme, idet der er monteret tv-kamera på det udstyr, som bilen medbringer.

Din lokale slamsuger i Vejle

Har du brug for hjælp til et stoppet afløb, eller skal din kloak spules? Så kontakt os, vi står klar til at hjælpe dig og løse dit problem på bedst mulig vis. 

Du er også velkommen til at ringe for at få kompetent rådgivning, vejledning eller et godt uforpligtende tilbud.

Kontakt os på tlf: +45 75 86 42 33 eller send en mail til: henrik@budcentral.dk

Kontakt os

Trekantens Industri- & Kloakservice

Få en serviceaftale

Med en serviceaftale nyder du godt af mange fordele. Blandt andet:

  • Fast interval på serviceeftersyn af kloak og afløb
  • Rutinemæssig inspektion af kloak og afløb
  • Tackling af problemer, før de opstår.

​Ønsker du sikker drift af kloak og afløb, så vælg en serviceaftale hos Trekantens Industri- & Kloakservice

Vi tilbyder bl.a.

  • Slamsugning
  • Kloakarbejde
  • Serviceaftaler
  • Spuling
  • TV-Inspektion